feb 072015
 

Wandelen is een hele leuke en rustgevende hobby, die je bijna overal kunt doen. Vandaag was het weer een trainingsdag voor Mandy en wederom hadden wij gekozen voor een 15KM traject. Dit maal in de betuwe, een super mooie omgeving echter met dit winterweer minder mooi dan in het voorjaar.

Niet getreurd hoor, de wandeling maakte een boel goed. Buren, Buurmalsen en nog meer kleine plaatsjes en een boel plekjes waar je zo op het oog dacht dat er geen weg of pad zou lopen. Tussen fruitbomen door, langs mooie velden noem maar op het was er allemaal.

Als snel hadden wij het tempo er in en liepen lekker door, onderweg over van alles en nog wat gepraat en vooral genoten van het uitzicht. op 9KM was er een stop bij de Pannenkoekenboer. Wij hebben daar alleen een sanitairestop gemaakt omdat je er letterlijk over de hoofden kon lopen. Plus dat het er in 1 keer wel super duur was…

 

Na de korte stop ging de route weer verder door de mooi omgeving, hier en daar werden door ons wel heel raare mensen gespot 🙂 een maan die snel voorbij liep en het leek of hij een drol tussen zijn billen vasthield. Een dame met een hele gekke muts, het leek eerder een dooie kat maar later bij de startlocatie bleek het toch te gaan om een chique muts.. hihi.

Na een krappe 3 uur waren wij weer terug… lekker gewandeld en genoten van de omgeving, en als beloning naar de Stappelbakker in Beesd om te genieten van een heerlijke lunch.

De route

Sorry, the comment form is closed at this time.