mrt 132016
 

Waar?? Sint Oedenrode jonguh 😉 bij Schijndel linksaf de bossen in….. Als je dacht dat Brabant alleen maar heidevelden had dan heb je het mis. Deze tocht kwam op als het bekende poepen en Gerard en ik hadden alle geluk van de wereld! Mooi weer leuke mensen en een uurtje in de auto naar de start locatie. Ik had zaterdag nog ff 50Km op de racert gedaan en die braken mij uiteindelijk wel op, evenals de noodstop die ik vanmorgen op mijn kleine kantoor moest maken 🙂 🙂  Maar ja niet klagen, wat wil je nog meer, 45KM route voor de wielen, super mooi weer en niet al te druk dus gaan met de banaan.

Inschrijven was een makkie geen rij , snel omkleden en de fietsen klaarzetten en daar gaan we. Het warm rijden ging wel iets anders… na 400 meter hoppa gelijk de van de weg af het paardenpad in! Hobbel hobbel maar je bent gelijk wakker want na een km of 3 was er een zeer technisch stuk dat alle concentratie vereiste. Wij hadden afgesproken om ieder een eigen tempo te rijden. Zo gezegd zo gedaan, en wij zagen elkaar weer bij de eerste stop! Onderweg was het super mooi en afwisselend, mooie snelle tracks dan weer brede paden en al met al weinig asfalt.

Het tweede gedeelte was iets meer MTB parcours maar lekker te rijden, door dat het de laatste dagen droog was geweest was het bos droog en de padden lekker te rijden. Onderweg hoefde je niet na te denken over de route die was mooi aangegeven met oranje pijlen. Die kon je echt niet missen. uiteindelijk is 45KM redelijk snel weg geschoten onder de wielen en ik stond alweer bij de auto. Omkleden fiets op de drager, kijken naar de tijd en parcours, maar waar blijft Gerard toch???? 10, 15, 20 minuten en nog niet. Dan maar een bakkie doen en kijken bij de start.

Ha daar was ie dan, pech gehad, derailleur deed het niet meer na een overtocht door een plas…. Moest gerepareerd want schakelen is wel handing in het veld.

Mooi allebei binnen , lekker gereden en genoten van het mooie weer. Op naar Lopik waar de warme douche en bank al staan te wachten op ons.

2016-03-13 11.52.21

Route

Sorry, the comment form is closed at this time.