mei 202014
 

Een keer in de zoveel weken is het tijd voor een wandeling en een pannenkoek. Zowel Geard als John ware de afgelopen periode nogal druk met van alles en nog wat. Mandy was aan het trainen voor de 4 daagse en Marian.. Die wachtte rustig af. Enidelijk de dag was gekomen heel erg mooi weer, de cache was gekozen en de oers wedr gezet naar “Het Wiel van Bassa”wij Schoonrewoerd.

De cache, Van Appelboom tot Kazemat, is een mooie tocht langs de Diefdijk en de Linge. Mooie vergezichten en langgestrekte paden. De punten die wij afmoesten waren makkelijk te vinden en de dames hadden er al snel lekker de vaart erin. Vlakbij Asperen ligt het Fort Bij Asperen dit is een mooi fort dat hoort bij de Waterlinie en wordt gebruikt voor exposities. Het was bij toeval dat wij daar aankwamen omdat we een kleine detour hadden gemaakt.

Bij het Fort lekker een bakkie gedaan met Appeltaart en slagroom en daarna verder met de cache route. Net voor het vinden van de cache hebben wij nog gebruik gemaakt van het fietspontje, welke je met handkracht naar de overkant moest brenegen.

De cache was daarna snel gevonden en was het tijd om plaat te nemen op het terras van De Stapelbakker in Beesd, een goed pannenkoekenhuis waar wij eerst lekker hebben genoten van een drankje in de stralende zon. Na het naar binnen werken van de pannenkoek zijn we naar huis gegaan. john en ook Gerard konden wel een uitbuik sessie gebruiken  😛  😛

Nar 12KM lopen, lekker kleppen, cache gevonden en gegeten was de dag voor je het weet voorbij. Time flies when you are having fun.

Waar gaat de volgende trip naar toe??

Sorry, the comment form is closed at this time.