aug 232014
 

Zoals gebruikelijk sluiten Tuitje en Track_leader de vakantie af met een kort rondje door een polder. Dit maal de Alblasserwaard mede vanwege het feit dat er net een nieuwe fiets route met caches is gekomen. De tocht begon bij een bekende plek aan het water en volgde de wijde wateren van de Polder. De caches ware makkelijk te vinden ook al hadden wij soms het idee dat wij er al vaker geweest waren. Met een spectaculair uitzicht op de molens van de Kinderdijk maakten wij de draai weer terug naar de start locatie!.

Onderweg speelde Gerard nog voor Zwanenhoeder. Midden op een pad zat een hele familie Zwaan te genieten van de zon, echter zij blokkeerde de route die wij wilde fietsen. Gerard bedacht een combinatie van bellen en fluiten en waarachtig de zwanen vertrokken naar de sloot.

Onderweg kwamen wij nog een aantal cachers tegen die hier en daar aangaven een cache niet te kunnen vinden…. Van de 30 locaties die wij hebben aangedaan was er 1 die echt niet te vinden was. Al met al een mooie afsluiting van deze vakantie. Maandag weer aan de arbeid

 

Sorry, the comment form is closed at this time.