apr 072014
 

Ik mot nou toch echt ff bellen met de Duyvis, want misschien dat er ergens anders nog een fuif is… Dat was van toepassing op onze tocht over de dijken in Utrecht en Zuid-Holland. 3-4 kerken gezien en die waren helemaal vol. Althans dat konden wij aan de buitenkant wel zien.

Wij dachten eerst een feestje maar dat bleek later toch wel anders 🙄 🙄 🙄

Maar goed uiteindelijk hebben Richard, Gerard en John ruim 40 KM door de polders gefietst en lekker geklept over van alles en nog wat. 

Op het draaipunt in Vianen gebeurde het onvermijdelijke de regen kwam met bakken uit de lucht vallen de wind draaide weer eens en niet in ons voordeel. Tuit kreeg ook nog eens last ban zijn bekken. Duhhhh dan moet je ook een andere versnelling kiezen, dus voer voor een discussie van 20 minuten over tandwielen en afstelling was gevonden EN wij vergaten even de regen.

 

HEt slot spektakel was de overtocht naar het altijd leuke Schoonhoven, in een lekker gangetje naar de pont de pontbaas zag ons aankomen in de regen en natuurlijk deze vriendelijke man… Gaf gas en ging er vandoor naar de overkant. Aldaar  ging iedereen van boord en presteerde deze K…..Z… het om een kwartier te blijven wachten op passagiers die niet kwamen. Arghhhhh John was al heen en weer gezwommen om de pont te halen maar ook dat werkte niet.

Door de regen werd het alleen maar kouder en het werd er ook niet vrolijker op.

En natuurlijk onze Route

Sorry, the comment form is closed at this time.