jun 022014
 

Het is bijna zover PLANB in Winterswijk  😎 voor een aantal van ons is het de tweede keer en voor andere de eerste keer. Maar dat mag de pret niet drukken, want het ziet er naar uit dat het een stralend en gezellig weekeinde gaat worden.

Voor die personen die heel nieuwsgierig zijn geworden naar de Wensput en de IJsboerderij of misschien wel de camping zijn hier een paar foto’s om alvast in de stemming te komen.

Coen, de camping baas, is er ook helemaal klaar voor. De laatste keer dat ik hem sprak was hij zeer benieuwd naar het Lopikse gezelschap. Overigens heeft John hem beloofd een Lopikse lekkernij mee te nemen… Dat is dus makkelijker gezegd dan gedaan, John gaat dan ook nog wel even op zoek.

Wat moet je meenemen?? Gewoon je zelf en een goed humeur.

Wat gaan we doen? Er is geen PLAN C dus we zien het vanzelf.

Waar staan wij op de camping? Lekker achteraan zodat wij onze eigen 3 plekken hebben

Leuk om te doen:

Waar is de camping?

[google-map-v3 shortcodeid=”63371055″ width=”350″ height=”350″ zoom=”12″ maptype=”roadmap” mapalign=”center” directionhint=”false” language=”default” poweredby=”false” maptypecontrol=”true” pancontrol=”true” zoomcontrol=”true” scalecontrol=”true” streetviewcontrol=”true” scrollwheelcontrol=”false” draggable=”true” tiltfourtyfive=”false” enablegeolocationmarker=”false” enablemarkerclustering=”false” addmarkermashup=”false” addmarkermashupbubble=”false” addmarkerlist=”Kremerweg 6, winterswijk{}1-default.png{}Lutje Kossink” bubbleautopan=”true” distanceunits=”miles” showbike=”false” showtraffic=”false” showpanoramio=”false”]

Het weer in


 
 

De Route naar de bakker 🙂

Sorry, the comment form is closed at this time.