jan 192015
 

De tijd is weer aangebroken voor Mandy om te trainen voor de Nijmegese Vierdaagse, en soms is het leuk en gezellig om samen met Mandy een wandeling te maken. Deze Pannenkoekentocht in de winter is een gok, het kan vriezen of dooien. Echter wij hadden alle geluk van de wereld! Prachtige blauwe luchten, veel zon, beetje wind en een  super mooie route.

Aan het einde van de ochtend hebben wij ons ingeschreven en begonnen wij aan de tocht, Mandy bepaalde het tempo en al snel schoten de kilometers onder onze schoenen door. Afwisselende vergezichten, waterpartijen en polder doorkijkjes vielen ons ten deel. Door het mooie weer zag alles er een stuk vriendelijker uit. Na een KM of 9  waren er pannenkoeken. De organisatie had ervoor gezorgd dat er genoeg lekkere pannenkoeken waren voor alle deelnemers . Na  even uitegrust te hebben, koffie te hebben gedronken en vergeten om naar het toilet te gaan gingen wij weer op pad.

Het tweede gedeelte was  bijzonder om te lopen, opnieuw realiseer je jezelf dat Nederland mooier is dan je denkt of weet. Omdat de route goed was uitgepijld was het niet nodig om op een papiertje te kijken of bij te houden waar je was. Hoe dichter bij het einde des te meer wandelaars je tegen kwam. Voor John was het einde niet snel genoeg bereikt, na een halve liter water, wat koffie en meer stond zijn blaas opknappen. Mandy bleef maar praten over plas probelemn en mensen die onder het hardlopen stoppen om te plassen. Dit helpt echt niet om er niet aan te denken……

Na 15,6 kilometer was het einde bereikt en kijken we terug op een heerlijke wandeling.

 

Foto’s

Route

Sorry, the comment form is closed at this time.