jan 122014
 

De veldtocht in Goirle is waarschijnlijk 1 van de mooiste in Nederland. Goed georganiseerd en natuurlijk een super mooie route om te rijden.

Vincent Tuls en John waren om half acht al op pad naar Goirle, en blijkbaar waren er meer want op de A2 en A27 kwamen wij een groot aantal auto’s tegen met MTB’s achterop. Eenmaal aangekomen in Goirle moesten wij een paar 100 meter verderop parkeren omdat het al lekker druk was.

Snel de fietskleren aan, fiets in orde maken. GPS op het stuur en naar de inschrijving. Na de gebruikelijke 4 euro te hebben afgetikt was het tijd om te vertrekken. Vincent de 60KM , John de 45 KM. In het begin kon John Β het tempo van Vincent bijhouden maar even later op de heide was hij uit het oog verdwenen. Geen probleem want dat is de afspraak, rijd je eigen tempo wij zien elkaar bij de auto.

De tocht was dit jaar aangepast en nog mooier dan de laatste editie, echter een aantal mensen dachten dat het nog steeds een wedstrijd was en probeerde iedereen waar het vooral niet kon in te halen…… Jammer. Bij de eerste stop na 20 KM was het een drukte van belang, snel een appeltje en banaan en weer verder, naar stop 2 op ongeveer 30KM. Deze stop was een bekende daar waren wij afgelopen keer ook geweest. Een plek met koeien en grote machines πŸ™‚

Op het laatste stuk werd John door Vincent ingehaald πŸ˜‰ maar wat schetst de verbazing, John waas iets eerder binnen als Vincent. Raar maar waar…….. Het laatste stuk waren de bekende hobbels in het bos bij Hilvarenbeek. Die mogen er voor ons wel uit of iets minder. Toch mag dat de pret niet drukken.

Uiteindelijk terug bij de auto, snel de fietsen laden en op weg naar Meerkerk voor een bakkie koffie bij Starbucks en even napraten over de mooie tocht!

Goirle tot Volgend jaar!

Foto’s

 

 

Route en parcours van de 45KM

[map style=”width: auto; height:400px; margin:20px 0px 20px 0px; border: 1px solid black;” gpx=”http://geolol.nl/lolpress/http://dl.dropbox.com/u/24690300/geolol//MTB-tocht-Goirle-12014.gpx”]

Sorry, the comment form is closed at this time.