nov 092014
 

 Al een tijdje rijdt John bij WTC Nieuwegein in de MTB groep. Elke Zondag om 8:30 start de groep van de parkeerplaats en rijden we 3 uur door de bossen. Dit keer was Richard mee om te zien hoe het gaat en of het leuk is om door de bossen te rijden. Toen wij aankwamen stonden er 2 man te wachten die toch gingen rijden, Ries en ik snel de fietsen klaar gezet aangekleed en ready to go.

Zoals altijd hebben wij geen idee waar we heen gaan en volgen diegene die denkt te weten wat leuk is. Dit keer resulteerde het in een tocht door Driebergen via Maarn naar het Henschotermeer. Hier raakte wij de weg kwijt en hebben een tijdje over de camping gereden voordat wij de uitgang hadden gevonden. Vandaar richting Leusden en A28 om vandaar weer richting Driebergen te gaan. Maar…… Dan moet je bij Leusden wel links afslaan en niet rechtsaf. Gevolg??? Weer terug bij het Henschotermeer.

Ach nu wij er tocht zijn, ff een korte blik op de GPS en kaart en het bleek dat wij dicht in de buurt waren van het MTB track van Zeist. Ongeveer op de helft kwamen wij op het track en hebben ons rondje afgemaakt.

Na iets minder dan 3 uur en ruim 50KM, waren wij weer terug bij de auto en hadden een heerlijk ritje door de bossen gemaakt

Sorry, the comment form is closed at this time.