nov 102013
 

Polder here we come

Dat was de bedoeling in elk geval en voor een deel ook wel gelukt. Gerard, Richard, Vincent en John waren uiteindelijk de geolol.nl afgevaardigden die naar het OFZE2013 zijn gegaan. De planning die gemaakt was is te dele gehaald en het einde van de dag viel letterlijk helemaal in het water.

OFZE2013 Team

Zoals gewoonlijk gaat aan de dag als deze een hele planning vooraf, die gaat van start tijd, aantal caches en routes tot wat nemen wij mee voor onderweg. Deze keer was blijkbaar iedereen heel erg druk en liepen dingen niet helemaal zoals wij ze normaal plannen. Dit resulteerde in een 10 uur vertrek , na de lekkere koffie bij Richard, een late aankomst in Dronten en het niet hebben van een uitgedachte route.

Maar geolol zou geen geolol zijn als daar ter plaatse geen oplossing voor bedacht werd, in het restaurant waar het event gehouden werd hebben wij het 1 en ander gepland en aan de slag gegaan. De eerste cache die wij deden was een prut begin.. door overblijfselen van een oude nacht cache werden wij op het verkeerde been gezet en verloren een uur. Nota bene onze goede vriend Joost moest komen helpen. Maar goed toen in de auto en onze tocht vervolgd, door het Wisentbos gewandeld. 

vervolgens een mooie wandeling door een mooi natuurgebied alvorens wij ons verplaatste nar het altijd mooie Swifterbant. Hier was het toch anders dan wij dachten, 3 caches niet te vinden, bijna staan graaien in Condooms tissues en andere troep. Een cache gezocht bij de plaatselijke fontein (niet gevonden) vervolgens naar een desolaat industrie terrein om op het einde. De Cherry on the pie terecht te komen in het midden van dit leuke plaatsje en te genieten van een mooi uitzicht. De cache legger die dit heeft gedaan moet echt wel stekeblind zijn geweest.

Het idee was om naar het Larserbos te gaan om een laatste serie opgeloste caches te loggen, maar het weer stak daar een stokje voor. Het begon serieus te regenen en ipv het bos werd het de Mc Donald’s in Almere. Na een lekker diner en even te hebben geklept zijn wij op weg naar huis gegaan.

Mannen bedankt voor de leuke dag, het lachen en de geolol. Op naar de Winter hike die nu te boek staat als

GTEJW (Geolol’s Traditionele Einde Jaars Wandeling)


“Geolol.nl goes Polder caching”

From OFZE2013 Dronten 9 November 2013, posted by John Kampman on 11/10/2013 (36 items)

Generated by Facebook Photo Fetcher 2


Sorry, the comment form is closed at this time.