sep 292013
 

Het MZLE2013 ligt alweer achter ons, te samen met de Landschap Safari kunnen wij terug kijken op een zeer geslaagde dag. Met rond de 100 deelnemers, super mooi weer en mooie caches is het een goed geslaagde dag geworden. Hier en daar waren er oneffenheden maar die werden door Richard, Gerard en John direct weggewerkt.

Uiteraard kun je het niet iedereen naar het zin maken maar als je de logs leest van de mensen die zijn geweest dan deelt zo goed als iedereen die mening. De creaties, de locatie noem maar op een ieder had er plezier van en aan. Ook de ondernemers in de Lopikerwaard hebben het als heel leuk ervaren, al die geocachers over de vloer en op zoek naar de “schat”. De MZLE mannen gaan weer doen wat ze normaal ook doen…. Doosjes zoeken, Biken en Hiken en gaan na denken over of dit een vervolg krijgt.

Ook Leon van ’t Witte Paard heeft zijn steen  😎 bijgedragen door zijn kroeg open te stellen, een MZLE koekje te serveren en de MZLE crew te voorzien van een heerlijk natje en droogje! Leon, bedankt. Ook Connie Boere, die mee geholpen heeft met het samenstellen van de dag ontzettend bedankt voor de ondersteuning het lachen en de hulp op 28 september!

Daarnaast natuurlijk een dankjewel aan Mandy voor het maken van de mooie foto’s tijdens deze dag.

Wij hebben altijd de foto’s nog 🙂

Sorry, the comment form is closed at this time.