jun 262013
 

EENMALIGE Stamtafel editie van het MZLE….. “MZLE2013 Gaat op Landschap Safari

Het moest er een keer van komen! Een aantal MZLE mannen hebben al langer het idee om een Stamtafel versie van het MZLE te organiseren. Echter het ontbrak aan tijd en locatie, de oude MZLE locatie is dermate verandert dat er geen gezellig event kan worden gehouden. Tevens is er in de laatste 2 jaar veel gewijzigd. Nieuwe geocachers, een andere manier van het beleven van de hobby noem maar op. Toch vinden wij het leuk als oude bekenden, nieuwe gezichten weer naar de polder komen, om te doen waar het om gaat… GEOCACHEN

Wij hebben deze keer gekozen voor een Stamtafel event en het gecombineerd met iets waar wij als GEOLOL .nl helemaal achterstaan, namelijk de Polder Safari die tegelijkertijd plaats vindt in de Lopikerwaard Deze Polder Safari, brengt je langs de mooiste plekken die wij te bieden hebben en wat is er nu mooier om rond te struinen en vorsen in de polder en ook te kunnen geocachen.

Zoals gezegd, ditmaal een ander MZLE. Voor de verandering hebben wij een kroeg geregeld heel toepasselijk “in ’t Witte Paard” genaamd waar wij de Stamtafel zullen houden Deze plek is de start, eindpunt of pleisterplaats voor alle geocaching activiteiten van de dag. Ons team hoopt er een beetje op dat het een feest de herkenningen gaat worden van mensen die ooit al eens naar een MZLE zijn geweest. Maar om het geen oud MZLE feest te laten worden, zou het meer dan leuk zijn om veel nieuwe gezichten te zien.

Om dat te ondersteunen zijn wij begonnen met het maken van een aantal nieuwe caches die op de dag van de Stamtafel beschikbaar komen. Daarnaast zij er nog een heleboel caches in de polder die een bezoek meer dan waard zijn.

Wat niet is gewijzigd is ons ons motto: “Niets moet alles mag!” Bij ons bepaal je zelf wanneer je komt, gaat, welke  caches je doet, met wie je praat enz enz. Wel zouden wij het leuk vinden als je aan het einde van je cache dag nog even bij ons terug komt op het terrein om wat na te kleppen over het event en sterke verhalen te vertellen

 

Guess what???? het was binnen 12 uur online te zijn al vol…
mzlejpg

Sorry, the comment form is closed at this time.