sep 242014
 

Het was weer zo ver het rondje VlugTrug stond op de agenda, Richard en John stapten om kwart over 7 in de auto om rond half negen te starten met de 60KM door de omgeving rondom Den Bosch! Doordat het redelijk droog geweest was in de afgelopen periode was het parcours lekker hard en dat kwam ook tot uiting in de snelheid. Uiteindelijk trapten we tegen de 23 KM/U en waren ruim 2 uur en 40 minuten onderweg.

Tijdens de tocht viel het ons op dat het redelijk rustig was, er waren weinig mensen onderweg en dat maakte het allemaal nog relaxter om te fietsen. De route was beter dan de afgelopen jaren, minder asfalt en meer terrein. het was wel opletten geblazen want er waren veel gravelpaden die erg glad waren in de bochten zowel Richard als John stuurde daar makkelijk doorheen. Tijdens de rit kwamen wij nog een oude bekende tegen…. De rododendron waar wij allebei al eens in terecht gekomen zijn op een andere route.

De eerste stop na 22 KM kwam als geroepen, even een koek en wat te drinken en snel weer verder, de tweede stop op 45KM was bijna te laat voor Richard, die had 3 wedstrijden in de benen sitten op zaterdag met vlaggen en fluiten. Het advies is dan ook om even te stoppen en weer verder te gaan om te blijven bewegen.

Eind goed al goed de laatste 15 gingen makkelijk en op het moment dat wij bij Boer Goossens binnen stapte begon het te regenen.

 

Volgend jaar weer!!

 Posted by at 11:50 AM

Sorry, the comment form is closed at this time.