jun 142015
 

Om klaar te zijn voor de 110KM Tourversie van Utrecht moet er natuurlijk wel getraind worden 🙂 Maar net als met Geocachen is het wel handig als er een doel is, nou dat was snel gevonden. Gerard en Marian zijn nog steeds op de camping in Renswoude en laat die afstand nu precies 54KM zijn. Met een beetje geven en nemen is dat dan 110KM heen en weer.

Dus plannen maar, via Nieuwegein, Houten, Bunnik naar Maarsbergen en naar de camping en terug via Leersum, Wijk bij Duurstede en Houten naar Nieuwegein en weer naar Lopik. Rond de 11o KM. Tijdens de planning kreeg ik een heel leuk Appie van Gerard en Marian, de koffie en ontbijt stonden klaar voor mij als ik aan kwam op de camping! Super leuk en lief!!!

Zondag 14 juni was het zover, om half 8 zat ik op de fiets en de rit kon beginnen, het weer was redelijk en de KM’ s vlogen eraf. Nieuwegein was verschrikkelijk, ik had bedacht via het industrieterrein te gaan (geen goede keus) maar in Houten was het al beter. Houten is echt een fietsstad. De laatste 20 KM gingen voornamelijk door de bossen en waren echt prachtig. Na iets minder dan 2 uur was ik in Renswoude op de camping en kon ik aanschuiven bij het ontbijt. Lekkere broodjes, Eitje, bakkie thee en koffie en allerlei lekkers op brood! Super!

Maar zoals altijd komt aan alles een eind en zo ook aan het ontbijt. Fiets weer klaar gezet, GPS aan, Bidon vullen. Gerard en Marian bedankt voor de goede zorgen en weer op pad. Via Overberg en Leersum naar Wijk bij Duurstede en zo weer naar de Lopikerwaard. Tijdens de rit werd het steeds mooier weer en de route bracht mij ook nog eens op zeer leuke plekjes die ik nooit had gezien. Dacht ik dat ik Tul en ’t Waal goede kende, maar nee hoor er liggen daar wegen en paden die ik in mijn hele leven nog nooit had gezien.

Na iets minder dan 2 uur reed ik de oprit thuis weer op en had 108KM op de teller staan, een lekker gevoel dat 100+ goed te rijden is en mij geen zorgen hoef te maken voor de tourversie.

Marian en Gerard bedankt voor het ontbijt

Route voor vandaag:

Sorry, the comment form is closed at this time.