aug 292015
 

Een maand of 2 geleden wordt ik gebeld door Gerard, hij had een prijs gewonnen in de Postcode Loterij en wij gingen naar een Mystery Party. Details kreeg ik nog. Omdat we ook nog eerst op vakantie moesten dacht ik , het komt wel en ik vraag wel aan Gerard hoe en wat.

De vakantie gaat voorbij en ik hoor van Gerard dat alles nog volgens plan door gaat. Echter ik krijg wel door dat er iets niet klopt, Mandy en Emma doen geheimzinnig en plotseling zegt Gerard dat hij gebeld is door de Postcode Loterij dat je zwemspullen moet meenemen. Raar….. normaal bellen ze geen deelnemers van dit soort feestjes. Emma zegt nog dat het normaal is 😎   😎  Tuurlijk.

De dag is daar 29, Augustus en ik ben er klaar voor. Gerard komt mij om half 5 halen maar is te laat. Gek…. normaal is ie nooit te laat en hij is aan het bellen terwijl die rijd… Okay dan Gerard is hier, we drinken wat en Gerard moet zich nog omkleden. Ahhhhh hier gaat een lichtje branden. Eenmaal bij Gerard aangekomen zie ik Marian  in de tuin, die was met schoonzussen weg volgens Gerard. Toen ik de tuin in liep waren mijn Geolol.nl maten ook daar. WAT EEN LEUKE SURPRISE helemaal top. Inderdaad een Mystery Party!

11899929_10154093982231490_7048780545717601888_n

Het ergste moest nog komen…….. Een Oranje hoed met 50 op mijn kop en die moest daar ook blijven. In de auto dan maar , Ries ging rijden. Maar waar gaan we heenr, A12, A20 en zo naar het einde van Nederland. Wat gaan wij hier doen??????

ah het kwartje valt…. VLIEGEREN!!! Gaaf, samen met met vrienden anderhalf uur lekker gevliegerd. JE hoeft niet te praten alleen maar genieten van de zee, wind en vliegers. Het weer is perfect, en het blijft lekker lang licht.

Na 90 minuten zijn de armen een halve meter langer en hangt de tong op de schoenen tijd voor een happie. Maar waar gaan we happen sommige clubs zien er niet echt goed uit. Uiteindelijk komen wij bij de WaterSkiHut terecht. Lekkere Pizza’s heerlijke cocktails en natuurlijk heerlijke geolol!!!

De huis reis was korter dan de heen reis, de TomTom van Ries die had een eigen interpretatie gedaan van de route terug.

Vrienden, Gerard, Jan Willem, Ton L, Ton V, Ries en Vincent bedankt voor deze super toffe dag! 

Sorry, the comment form is closed at this time.