apr 052015
 

Iedereen die dit leest denkt huh, geolol.nl doet mee aan een wandeltocht tijdens een familiedag??? Ja idd maar niet de heel club, dit keer was het alleen John die Mandy, Diny , Ron en Martijn mentaal ging ondersteunen tijdens een training voor de Nijmeegse vierdaagse.

Om 8 uur was er afgesproken op de carpool in Woerden zodat er om een uur of 9 gestart kon worden in Hoenderloo. Deze timing bleek perfect evenals het weer van deze eerste Paasdag. Strak blauwe lucht hier en daar een wolkje en een stralende zon. Bij binnenkomst zat de sfeer er al lekker in. De dames die in de rij bij de WC stonden keken niet echt vrolijk, daar hebben wij dus even verandering in gebracht door uitbundig goedemorgen te roepen 🙂 🙂  De reactie laat zich al raden.

Na de inschrijving door Mandy en de koffie verzorgt door Diny werd er aangevangen met de wandeling! pff 25KM door het bos  dat gaat voelen als 40KM over de weg. Okay dan niet piepen (hoofdzakelijk John dan 🙂 ) en onderweg.

Hahaha de eerste die we tegen kwamen was een oude man met een driekwart broek en en stok, de opmerkingen waren wel duidelijk maar op de 1 of andere manier kwamen wij hem op onze eerste 9KM 3 keer tegen. Ra Ra hoe kan dat. Maar goed deze eerste 9KM gingen door een mooie omgeving en was makkelijk te doen, dus tijd voor en bakkie koffie bij de rustplaats. 

Komt daar toch een ranzige Paashaas te voorschijn die ook nog een Amsterdams accent heeft en tanden op zijn onderlip had, als dat alles was dan konden wij daar nog mee leven. Deze haas had zijn pak achterstevoren aan 🙂 zijn hazen dingetje  zat aan de achterkant en zag er ook heel raar uit. Deze haas viel ook de oudere dames lastig met rare opmerkingen over zijn eieren in een zakje….. heel raar allemaal.

Op naar de volgende 9KM deze ware zwaarder, meer natte delen in het bos en vervelende ondergrond. Echter wel schitterende vergezichten en mooi lange lanen. Na ongeveer anderhalf uur lopen kwamen wij weer bij de zelfde rustplaats. Dat was verwarrend voor een aantal mensen, wij hoorde vaak om ons heen: “Kunt u vertellen waar wij precies zijn” Blijkbaar was de wegwijzer logica mensen ontgaan. Wit was rechtdoor, Geel Linksaf, Rood was Rechtsaf. Onze redenering hiervoor is dan ook simpel Wit is Neutraal dus rechtdoor, Geel eindigt op een L dus Links en Rood is R van Rechtsaf. Kan het eenvoudiger??? Nee dus!

Na de rust op voor de laatste 6KM deze liep over het MTB parcours van Hoenderloo, ook een heel mooi gebied om te wandelen. De dames hadden een klein beetje vertraging en kwamen uiteindelijk 5 minuten later dan de mannen in de sporthal aan. 

Al met al een mooie wandeling tijdens een mooie dag in het altijd leuke Hoenderloo

Foto’s

Route

Sorry, the comment form is closed at this time.