nov 242013
 

Zo af en toe gaan ook de dames mee als er een cache route is in de buurt van een Pannenkoekenhuis. Dit was nu dan ook het geval! Om een uur of 2 bij de tuitjes voor een bakkie koffie en daarna op naar Driebergen om de cache te lopen.

Eenmaal ter plaatse was het tijd om de wandeling te starten, Gerard en John gingen opzoek naar de eerste aanwijzing waar Marian en Mandy alvast door wilde lopen. De route was op hoofdlijnen uitgezet en de bedoeling was om het antwoord bij de vraag te zoeken. Waarbij in de antwoorden niet tweemaal het getal 8 mocht voorkomen.

Zo gezegd zo gedaan….. de punten lieten zich makkelijk vinden en de antwoorden bleken zo gevonden. Gaande weg kwamen wij nog een cacher uit Almere tegen die dezelfde route aan het lopen was. Wij hadden dezelfde antwoorden als hem waardoor het gevoel bij ons ontstond dat het goed ging.

Ergens op de route splitste onze wegen, waarbij wij op weg gingen naar de zandvlakte. Daar aangekomen waren wij getuige van een domme/blinde/eigenwijze hondenbezitter die zijn hond los had lopen bij een kudde schapen…. je kan raden wat die hond ging doen.

Na alle punten te hebben gehad was het tijd voor de berekening en kwamen wij er achter dat wij niet tweemaal het getal acht konden hebben. Het controlegetal klopte maar de cache was niet te vinden.

Dat was het startsein om naar “Klein Zwitserland” te gaan voor een lekkere pannenkoek en lekker op te warmen van de toch wat koude maar lekkere middag in het bos bij Driebergen.

Sorry, the comment form is closed at this time.