dec 282014
 

En toen was het zover. Zondag 28 december 2014 na de kerst!!! Gerard had de troepen gemobiliseerd en er voor gezorgd dat iedereen op deze dag aanwezig kon zijn. De planning was ditmaal simpel 1 Cache, 7 Mannen en 1 doel.

Het leuke van deze tocht was dat Jan Willem weer mee ging geocachen en het feit dat Ton Leppers ook weer eens een keer met ons mee ging! Super leuk en gezellig dat ze alle 2 weer erbij waren!  De lopikse groep had om 9 uur bij Gerard afgesproken voor de koffie en reisde om 9:30 af naar Amerongen alwaar ze Ton L aantroffen die al driftig op en neer aan het rijden was op de parkeerplaats bij het beginpunt. 🙂 Na de hugs, grouphugs en handenschudden was het tijd om op pad te gaan.

Doordat het op zaterdag enorm was gaan sneeuwen was het op zondag echt een winterwonderland. Vandaar ook de naam Geolol Winter Wonder Wandeling….. De naam werd dus wel degelijk eer aangedaan! Wij kunnen een lang verhaal schrijven over wat er tijdens de wandeling is gebeurd maar eigenlijk komt het neer op de viering van jaren vriendschap en met elkaar leuke dingen doen.  In plaats van de wandeling km bij km te vertellen (toch al vervelend….)  tref je hier onder een kleine bloemlezing aan van de deelnemers aan de tocht.

 • Gerard, de bedenker van de tocht en de man met de nuchtere opmerkingen. Altijd het zonnetje in huis en na zijn Brinta met melk was hij fully loaded om de tocht te starten. Goed voorbereid met voor ieder een uitdraai van de route en offerde zich op als de schrijver van de dag. Dankzij Gerard’s gedrevenheid konden wij uiteindelijk de berekening voor de eindlocatie maken en de cache vinden.
 • Ton Vermeulen, tja Dat dan Weer Wel 🙂 Ton zorgt altijd voor de vrolijke noot in ons team. Weet meestal wel wat te vertellen over de omgeving en vaak ook wel iets over de cache. Ook dit keer had Ton weer sjans met de vrouwelijke voorbijgangers. Een dame van een jaar of 50 werd door Ton begroet door het vrolijke HALLO MEIDEN!!
 • Jan Willem, eindelijk weer eens mee op locatie. Moest weer even inkomen in het wandelen en geocachen maar had er plezier in. Het leek wel of hij nooit was weggeweest en de rest van de mannen vonden het leuk dat hij er weer was. Willem zorgt voor de juiste balans en heeft veel accurate kennis over veel dingen die altijd van pas komen tijdens een route als deze.
 • Richard, de man van de Oliebollen en de selfies…. Ries is altijd met voetballen bezig, loopt de afstand bijna 2 keer. Probeert altijd de groep in actie te fotograferen en heeft altijd wel iets om te lachen. Dit keer was Richard in de rij gaan staan bij Brokking om de beste Oliebollen van Nederland te halen. Hij was zondag dan ook net op tijd voor vertrek…. Zoveel wachttijd was er
 • Vincent, die laat zich geen 2 keer kisten. Altijd goed voorbereid. Dit keer niet de juiste kaart met de ruiterpaden op de GPS maar wist toch meestal wel de kortste weg te vinden. Vincent is altijd handig in het beredeneren van dingen, dit helpt ons altijd om ff anders tegen een vraag aan te kijken.
 • Ton Leppers. Terug van Mali of niet. Wij moesten ff goed kijken. Is dat afgetrainde mannetje echt Ton of was het zijn Malinese Neef 😉 Ton had zich goed voorbereid, bij iedere splitsing riep Ton BESLIS MOMENTJE.. dat hield in dat we links of rechts moesten. Een aantal liepen door en Ton was altijd instaat de groep op het juiste spoor te zetten. Altijd handig zo’n militair
 • John, de fotograaf en kaarten man. John laat zich niet foppen, route uitgezet punten bekeken en wist waar we heen moesten. Vooraf had John de GPX files gemaakt en ervoor gezorgd dat iedereen op de hoogte was van waar wat wanneer en hoe.

Een compleet team dat met elkaar de tocht heeft volbracht en de cache heeft gevonden.

Na het lopen van route hebben wij bij Klein Zwitserland lekker gegeten en de dag afgesloten. De plannen voor het komende jaar zijn al gesmeden, maar misschien kunnen wij wat eerder bij elkaar komen dan rond de kerst.

Ach, het is allemaal voorbij maar er zijn altijd nog de foto’s

 

Foto’s

Foto Impressie via Flipagram

Route

  2 Responses to “GWWW2014 Amerongse Berg”

 1. Dit is een mooi stuk voor het nageslacht! Prachtig. Het was dan ook erg leuk natuurlijk 🙂

 2. Vincent
  dat is de bedoeling van de blog.. als wij in huize schaamrood zitten hebben wij altijd de verhalen en foto’s nog.

Sorry, the comment form is closed at this time.