mei 062015
 

Om iets te bereiken moet je soms (vaak) ook trainen 🙂 Dus ook voor 75KM fietsen in de buurt van Utrecht ter gelegenheid van de Tour de France start in Utrecht. Eigenlijk al veel KM’s in de benen door samen met Richard te biken en regelmatig te ” Rossen in de Bossen”.  Toch het gevoel er mist iets in deze aanpak. Eureka!!! Nooit meer dan 50KM in hooog tempo gefietst om te kijken hoe dat zou gaan. Mooi dan dat gaan we regelen.

6 Mei had ik nog een dag vrij dus een mooie gelegenheid om wat te gaan doen. Dus op de fiets richting Haastrecht, weet je wat ik kan wel via de Reeuwijkse Plassen rijden. Super mooi daar vooral in het voorjaar.

Reeuwijkse Plassen

Bij de plassen staat er 20KM op de teller en ik moet ff bedenken hoe ik verder ga, simpel! Door naar Bodegraven en langs de Rijn op weg naar Woerden. Hier is het ff lastig waar moet ik heen en hoe wil ik rijden.

Het besluit is snel genomen, via Harmelen en Vleuten op weg naar de Leidsche Rijn. Dit de place to be als je in Utrecht woont….. NOT 🙁 wat een ellende in die wijk maar wel mooi fietspaden. Dat scheelt dan ook weer, want ik ben er snel door heen en voor ik het weet rijd ik door het altijd leuke Jutphaas. Nog even IJsselstein aantikken en ik ben weer in Lopik.

Na 3 uur en 87 KM op de teller sta ik weer voor de deur, en geloof het of niet 10 minuten later valt de regen met bakken uit de hemel! Wat heb ik een mazzel gehad.

De missie is geslaagd, lekker gereden, geen spierpijn en ik weet dat ik er klaar voor ben!

 

75KM Tourversie Utrecht

Sorry, the comment form is closed at this time.