jun 092013
 

Gerard 50 Jaar…

Al een maand of wat voor Gerard op 27 Mei 50 jaar werd, was het GEOLOL.nl team al bezig met de diverse afleidings-activiteiten om een verrassing te plannen voor dé gebeurtenis.

Eerst kwam er een hike en bike op facebook met bestemming Texel, en wonder boven wonder gaf Gerard vrijwel direct aan meet te zullen gaan. Na wat heen en weer mailen en praten was het beter om naar Dronten te gaan en in de buurt van Masterchef te gaan cachen.

Wat Gerard niet wist was het feit dat Marian in het complot zat, samen met Marga en Mandy werd bedacht dat een lunch wel leuk zou zijn en Marian liet weten wat Gerard lekker zou vinden.

De GEOLOL.nl mannen bedachten een fietstocht in de buurt van Nieuwkoop, recentelijk hadden wij met z’n alle een stapel caches opgelost die nog een keer bezocht moesten worden. Gerard wist niet beter of het werd Flevoland. In de dagen vlak voor de Hike en Bike begon de paniek bij Gerard toe te slaan, hoe laat gaan wij weg, hoe komen wij daar, waarom op een zondag???? Het zou nog veel leuker worden…

Klik op het “Continue Reading “om meer te lezen..

Zondagmorgen om 8 uur in de morgen stonden, Ton, Ries, Vincent, Luc en John bij Gerard voor de deur. Snel de fiets laden en op weg naar de polder. Ries voorop en bij de rotonde richting IJsselstein riep Gerard al dat we verkeerd gingen… Nog gekker werd het toen bij Woerden de A12 gekozen werd richting Den Haag. Goh Gerard bel Ries dan ff dan kunnen wij nog van koers veranderen……. Paniek Paniek Gerard zijn telefoon pakken. Ach laat maar Gerard het gaat goed komen.

Nieuwkoop dus! Een fietstocht van Ruim 60 Kilometer 35 caches maar het klapstuk was de lunch op Camping Het Groene Hart. Eerst nog even een cache oplossen dichtbij de Camping en toen zag Gerard iets raars, wat doet Jan Willem hier??? Ahh nu snap ik ook waarom Luc hier is maaruh wat is nou de bedoeling,  Is JW al vast vooruit gegaan voor de moeilijke caches of komt hij Luc aflossen. Gerard trok het ff niet meer en moest achter zijn hoofd krabben (waar al haast geen haar meer op zit 🙂 )

Dat werd 200 meter verderop duidelijk, Joop, Yvon, Marga, Marian, Mandy, Jisse, Jan Willem, ton, Ries, Luc Vincent en John waren er voor Gerard zijn 50ste verjaardag een lunch in de polder. Broodjes met vlaflip, Jisse had krentenbrood gebakken. Mandy alles meegenomen samen met JW en Marga. Kortom niets te klagen en lekker gegeten.

Na de groepsfoto weer op de Stalen/Aluminium/Carbon ros gestapt en verder met de fietstocht. Uiteindelijk om 6 uur weer bij de auto na een dag GEOLOL.

Gerard, wij hopen dat je een fijne dag hebt gehad? Wij hebben het met plezier voor je gedaan.

Voor de liefhebbers tref je ook de route en foto’s van de dag aan.

 

De afgelegde route.

 

Foto’s


“Een super geslaagde dag”

From Gerard 50 Jaar 2013 Nieuwkoopse plassen, posted by John Kampman on 6/09/2013 (46 items)

Generated by Facebook Photo Fetcher 2


Sorry, the comment form is closed at this time.