dec 222012
 

De jaarlijkse Geolol Winter Hike het was weer zover! Zoals altijd proberen wij een lange cache te vinden in de provincie Utrecht. Dit keer viel de keuze op DrakenS.L.O.T. Het weer was niet perfect, regen de heledag maar dat mocht de pret niet drukken. Samen met International Rescue, Tuitje, Guppie en Swieb het geocache jaar afgesloten met deze Winterwandeling! 

GEOLOL aan de KoffieNa het lezen van het verhaal van deze cache moesten wij ff achter de welbekende oren krabben…… Maar goed de Winter hike was uitgezocht en de voorbereidingen waren gestart dus gaan met de banaan. Zaterdag ochtend een bakkie bij Tuitje, sterke verhalen vertellen en uiteindelijk in de auto op weg naar de Lage Vuursche.
Daar aangekomen de bescheiden nog eens door genomen, water in de rugzakken, eten mee en op weg naar het eerste waypoint! Makkie, maar toen de weg naar punt BT  Niet helemaal zeker wat wij daar konden verwachten. Kruipdoor sluipdoor langs de paden over de paden…. En in eerdere logs gelezen dat er modder zou zijn.. helemaal niet gezien Waar de cache uiteindelijk echt begon was het al snel duidelijk wat er van ons verwacht werd.

De route verliep voorspoedig maar het weer werd steeds slechter…De regen werd steeds harder maar de echte geolollers laten zich niet uit het veld slaan, en in hoog tempo werd er langs de diverse punten gelopen. Ondertussen ook wat met de uitkomst van de voorbereiding kunnen doen en wij kregen in de gaten wat wij moesten doen.

Het bos wordt wel heel erg uitgedund en wordt er niet mooier op…. toch mocht dat de pret niet drukken. Voor een aantal opdrachten was het wel wat lastiger.

Na het laatste waypoint moest er gerekend worden. Daar er geen controle getal was moest er een alternatief gevonden worden om de oplossing te bedenken. Dat werkte super. wat goochelen met getallen en de locatie die eruit kwam was heel acceptabel. Invoeren in de GPS en gaan. Ter plaatse gekomen bleken wij precies goed te zitten!

Mooi dan ! Cache loggen weer terug leggen en naar de auto. Al met al 5 uur onderweg geweest.

Omdat het de laatset GEOLOL tocht van dit jaar was besloten wij naar de Vuursche Boer te gaan een stukje verder op om een heerlijke Chocomelk met Slagroom en rum tot ons te nemen.
De dag eindigde zoals die begon met een drankje bij Tuitje!

Zoekmachine, bedankt voor de mooie cache en de geweldige wandeling

Foto’s

 


“Jaarlijkse Geolol Winter Hike”

From Geolol Winter Hike 2012, posted by John Kampman on 12/22/2012 (32 items)

Generated by Facebook Photo Fetcher 2


Onze afgelegde route

Sorry, the comment form is closed at this time.