feb 092014
 

Geolol goes south

Het is bijna een jaarlijks traditie geworden om 1 a 2 keer per jaar een Geolol buitenland trip te doen. Dit jaar is het België geworden en de voorbereidingen zijn in volle gang.

De locatie is gevonden de trail is uitgezocht en de stalen rossen worden in gereedheid gebracht. In tegenstelling tot andere jaren wordt er dit keer niet gekampeerd maar is er een blokhut gehuurd in Mol. Dit geeft wat meer comfort en ruimte, plus is het ook nog wat goedkoper. Het hele team heeft een taak gekregen en wij kijken allemaal uit naar de Bierproeverij die Vincent gaat regelen voor ons.

Vincent wij kijken er naar uit 🙂

De cache trail staat bekend onder de naam Dalton Trail en bestaat uit ongeveer 200 caches en liggen allemaal langs idyllische paden en weggetjes. Dus makkelijk met de fiets te doen. Belgium here we come!!!! In de komende weekend zullen Gerard, Ton, Richard, Vincent en John de details gaan uitwerken.

De caches

[map style=”width: auto; height:400px; margin:20px 0px 20px 0px; border: 1px solid black;” gpx=”http://geolol.nl/lolpress/http://dl.dropbox.com/u/24690300/geolol//dalton.gpx”]

Geolol weekend HQ

[google-map-v3 shortcodeid=”163c6097″ width=”350″ height=”350″ zoom=”12″ maptype=”roadmap” mapalign=”center” directionhint=”false” language=”default” poweredby=”false” maptypecontrol=”true” pancontrol=”true” zoomcontrol=”true” scalecontrol=”true” streetviewcontrol=”true” scrollwheelcontrol=”false” draggable=”true” tiltfourtyfive=”false” enablegeolocationmarker=”false” enablemarkerclustering=”false” addmarkermashup=”false” addmarkermashupbubble=”false” addmarkerlist=”Zilvermeerlaan 2, 2400 Mol, Belgium{}aircraftcarrier.png{}Geolol base Location!” bubbleautopan=”true” distanceunits=”miles” showbike=”false” showtraffic=”false” showpanoramio=”false”]

Sorry, the comment form is closed at this time.