feb 182013
 

9290213-cartoon-ridder-in-pantser-met-een-zwaard-hij-is-gea-soleerd-op-wit[1]Geeste Veldtocht

23 februari vroeg in de ochtend zullen 4 mannen en hun stalen rossen aanstalten maken om te vertrekken naar Germania! Vanuit het huiveringwekkende plaatsje Geeste zal een poging gewaagd worden een grote serie rare kokertjes, welke de lokale bevolking bezig houden, te verwijderen uit de natuur. Richardus, Gerardus, Antonis en Johannes hebben in de afgelopen weken een zeer gedetailleerde planning gemaakt om tot uitroeiing van deze rare kokertjes te komen.

renova-groen-toiletpapier-koker[1]

Ervaring leert dat in Germania op een normale zaterdag geen sterveling op straat is te vinden, dus rekenen zij erop dat het plan gaat lukken. Vanuit het met water gevulde gat in Geeste wordt via een korte oostelijke route al snel in een rechte lijn naar het noorden gekoerst. Vervolgens gaan de stoere mannen met een omhaal via het westen weer naar het gat met water. Daar vindt de foerage sessie plaats waarna men mogelijk een aanvang maakt om naar Botswana af te reizen  🙄 Het plan is om een kokertje of 120 veilig te stellen.

De kokers worden uiteindelijk voorzien van een geolol tag en vakkundig verwijderd! Na het volbrengen van de missie zullen de stoere Ridders zich laven aan een heerlijk Duits witbiertje in de plaatselijke Herberg alvorens de lange reis naar huis aan te vangen.

Cache route en locatie

[map style=”width: auto; height:300px; margin:20px 0px 20px 0px; border: 1px solid black;”  marker=”yes” markerimage=”geolol.nl/lolpress/wp-content/plugins/google-maps-gpx-viewer/img/sym_22.png” gpx=”http://geolol.nl/lolpress/http://dl.dropbox.com/u/24690300/geolol//duitsland.gpx”]

 

Sorry, the comment form is closed at this time.