jan 192015
 

Zoals een echte KLUP 🙂 heeft ook Geolol zijn eigen Nieuwjaarsborrel! Dit keer was er gekozen voor de scouting locatie omdat een ieder daar prettige herinneringen aan heeft door de 5 MZLE’s die  daar hebben plaatsgevonden. Op Ton Leppers na was iedereen aanwezig, Ton L was virtueel bij ons van uit zijn Hotel Lanterfanten in Duitsland. Lanterfanten schijnt een code naam te zijn voor een geheime missie waar Ton deel van uit maakt.

The gentlemens club

 Jan Willem, Gerard, Ton, Vincent en John maakten alvast een begin aan de avond. Richard moest nog ff noppen tellen op het voetbalveld en zijn dames uitleggen welk doel gebruikt moest worden om te scoren. Dat gaf John de ruimte om de agenda te verwerken, prijzen uit te reiken en de contributie te innen. Richard waggelde om een uur of 8 binnen en toen kon de party beginnen. Mede dankzij de zelf gekochte (wij hoopte op zelfgebakken) stroopwafels van Vincent kon er een lekker bakkie koffie gedronken worden.

Wij kunnen terug kijken op een mooi GEOLOL jaar, het weekeinde in België, Plan B in Winterswijk, De wandeling na de kerst in Amerongen en nog meer. Belangrijk om te zien is wel dat het cachen nog steeds belangrijk is maar dat het ook meer gaat om de gesprekken, het fietsen en gewoon de lol die wij kunnen hebben als vriendengroep. Het vinden van 100 caches op een dag of 1 cache maakt niet uit het gaat om de fun die wij hebben.

Over fun gesproken, 2008 24 Uurs Challenge in Duitsland. Dit was eigenlijk ons eerste uitje met Geolol in een geheel andere bezetting. met 6 man 24 uur door Duitsland karren en 208 caches oprapen! in een straal van 5KM rond een MC Donalds rijden en de 1000ste cache van Gerard loggen. Ton L vond het raar dat na 5 uur nog niemand moest poepen 🙂

Wie moet er poepen

2009 Schaatsen op de Loosdrechtse plassen. Daar liggen 4 caches op eilandjes en dat jaar lag er een pak ijs zodat je daar kon komen. Natuurlijk ook de 5 MZLE’s van 2007-2011.

Kortom een boel leuke dingen en ook hier en daar een lach en een traan.

Voor 2015 gaan we weer een trip naar Duitsland plannen, maar dan een weekeind met een overnachting op een locatie waar wij onze eigen  route kunnen uitzetten. Wanneer dat gaat plaatsvinden weten wij nog niet maar laat de ideeën maar komen. Tegelijkertijd zullen er een aantal offensieven plaatsvinden die in een dag te doen zijn. Denk aan een lange wandeling, fietstocht of gewoon iets in de buurt met een event bezoek.

Genoeg te plannen en te bedenken voor ons team. Laat 2015 maar komen!

Sorry, the comment form is closed at this time.