okt 022012
 

Dutch Dessert

The Challenge almost completed!

30 September was het zover Tuitje, Swieb, Guppie, International Rescue en Track_leader kwamen om 7 uur bij elkaar voor vertrek naar Nunspeet. Eerst een bakkie koffie, de auto laden en off we go!!!

Aangekomen op de startplek fietsen in elkaar gezet rugzakken gepakt en een start gemaakt met de eerste cache informatie….. Dat was lastiger dan we dachten omdat de eerste aanwijzijng niet het gewenste belletje deed rinkelen. Na wat zoeken was er een doorbraak en kon de eindlocatie worden bezocht. Daar bleek dat we er niet helemaal goed bij zaten en moesten een hulplijntje uitgooien naar de legger. Die reageerde snel en aan het eind van de tocht hebben wij de cache nog kunnen loggen.

Kort nadat wij bij de eerste cache zijn vertrokken was het een aaneenschakeling  van mooie paden, lanen en vergezichten. De meeste caches lieten zich redelijk makkkelijk vinden, en een aantal waren zeer vernuftig verstopt en zelfs de Geolollers hadden hierwat meer tijd nodig.

De Sahara die wij na 23 caches tegen kwamen leek een makkie, iemand zij nog ach het zijn maar 3 caches in het zand. Dat werden maar liefst 12 caches en tijdens deze tocht hebben wij de disipline GEOSLEUREN ontdekt. GEOLSLEUREN is geocachen met een MTB die je met de hand door het zand heen sleept

Ieder nadeel heeft een voordeel…. Door het geosleuren waren wij solidair met Swieb die op zijn gewone fiets een buitengewone prestatie heeft geleverd door vol te houden in/op/door het zand op de Veluwe.

Meer lezen klik op de link hier rechts

Aan al het leuke komt een einde, na de tocht hadden wij een roadside dinner dat door Guppie was verzorgd. Erwten- en Tomatensoep te samen met de broodjes van gerard!

P1030764.JPG

De hele tocht was een optimale Geolol productie:

Broodjes voor onderweg ………………….. Tuitje

Water en andere zaken …………………….. Swieb

Soep …………………………………………….. Guppie

Goed humeur en Stroopwafels ………….. International Rescue

GPS, Route en Kaarten …………………….. Track_leader

Lachen, kleppen en fietsen …………………. Geolol

Start Locatie

[google-map-v3 width=”350″ height=”350″ zoom=”10″ maptype=”OSM” mapalign=”center” directionhint=”false” language=”default” poweredby=”false” maptypecontrol=”true” pancontrol=”true” zoomcontrol=”true” scalecontrol=”true” streetviewcontrol=”true” scrollwheelcontrol=”false” draggable=”true” tiltfourtyfive=”false” addmarkermashupbubble=”false” addmarkermashupbubble=”false” addmarkerlist=”Nunspeet Elspeterweg a28{}barbecue.png{}Start punt DCS2012″ bubbleautopan=”true” showbike=”false” showtraffic=”false” showpanoramio=”false”]

Foto’s


“Geolol Veldtochten”

From Geolol DCS2012 Nunspeet, posted by John Kampman on 10/01/2012 (Showing 8 of 49 items)

Generated by Facebook Photo Fetcher 

Route

[map style=”width: 400px; height:300px; margin:20px 20px 20px 20px; border: 1px solid black;” z=”12″ bike=”yes” gpx=”http://geolol.nl/lolpress/http://dl.dropbox.com/u/24690300/geolol//SEP-30-12 091231 PM.gpx”]

Sorry, the comment form is closed at this time.