nov 102012
 
GOUD

Geolol heeft Podium plaatsen bij het vinden van de Smile Cache

Om 7 uur in de ochtend afgesproken in Lopik en met Tuitje, Int Rescue en Track_leader onderweg. Wij hadden weer een verzameling caches opgelost om te gaan opzoeken. Om een uur of 8 in Dronten en de eerste oploste caches gelogd, langzaam toewerken naar half tien om bij de event locatie te gaan kijken.

ochtend daar was het weer gezellig, lekker een bakkie gedaan strategie bepaald en snel weer naar buiten. Het weer zat niet helemaal tegen maar het was niet super super weer. De route ging vanzelf, met Vince als navigator en Gerard als coördinator van cache naar cache gereden en alles kunnen vinden.

1 van de nieuwe caches hadden wij al opgelost in Dronten en daar aangekomen bleken wij de eerste 3 te zijn om deze te kunnen loggen! Jippie een medaille gekregen. Voor deze cache  hebben wij wel wat moeten doen…. Maar de beloning was zoet.

Na deze caches langzaam bovenover de polder naar het zuiden getrokken om nog een laatste caches te doen en het OFZE2012 weer achter ons te laten.

Het was voor ons doen een korte dag maar wij hadden nog wat anders te doen dus een volgende keer maar weer een keer terug naar de polder waar nog heel heel veel te doen is.

 

Wil je de foto’s zien? klik dan op de link rechts onderin “Continue reading”“GEOLOL.NL in action”

From OFZE2012, posted by John Kampman on 11/11/2012 (19 items)

Generated by Facebook Photo Fetcher


Sorry, the comment form is closed at this time.