mrt 072015
 

De afspraak stond al een tijdje in de agenda maar zulk mooi weer was een surprise! Door omstandigheden liep het allemaal iets anders zodat Gerard en John pas na 2 uur wegreden richting Kamerik. Niets gepland gewoon caches in de GPS en gaan.

De auto geparkeerd bij de Golf baan in Kamerik en opzoek naar de eerste cache. Dit was een killer 🙂 1000000 gaatjes in een boomstam en een Nano in 1 van die gaten, Maar de aanhouder wint. Op we route kwamen wij caches tegen die John niet en Gerard wel in de GPS had staan. Huh hoe kan dat nu, oja John was in 2013 al een keer hier geweest dus nu kon John aan Gerard vertellen waar die moest zoeken.

Via het altijd leuke Kamerik naar de Boerin waar Gerard nog ffies met een vlot moest spelen 😉 maar geen caches kon vinden. Door naar plaatsen als Geestdorp, Harmelen, Teckkop en wat al  niet meer.  

15 caches later en 20KM op de fiets te hebben afgelegd waren wij weer terug bij de auto. Heerlijk genoten van de polder landschappen, caches en het kleppen over van alles en nog wat.

 

De foto’s

 

De Route

Sorry, the comment form is closed at this time.