nov 162014
 

Na de training van afgelopen week was Richard klaar voor de tocht in de bossen georganiseerd door DTC Driebergen. Vincent Tuls ging ook mee en alle drie waren wij klaar om de 48KM bos ff lekker weg te raggen… Het begon al goed, om kwart over 7 apped Richard dat hij pijn in zijn nek heeft en niet mee kan. Het regent inmiddels al pijpenstelen en Vincent en ik hebben al twijfels over of de tocht doorgaat of niet. Website gecheckt en nog geen melding dat het niet doorgaat.

Dus in de auto en gaan naar Driebergen. Eenmaal aangekomen daar en bezig met de fietsen klaar te zetten voor de tocht, bereik ons het nieuws dat de tocht is afgelast……….

De regen komt met bakken uit de hemel en wat doe je dan?? Juist gewoon fietsen, wij dachten dat het MTB parcours van Zeist een mooie optie was. Eenmaal op de fiets viel de regen wel mee, maar het parcours is super drassig, modderig en op plekken slecht te berijden. Op een kruising na 8KM staat een man in een geel hesje het verkeer te regelen. Huh, gaat de tocht niet door maar ik ben niet gebeld. Wel sneu hoor maar ja Shit happend.

Inmiddels hebben Vincent en ik al een ton bagger aan de kleren en komen langzaam weer in de buurt van de auto.

Door en door nat, de fietsen zijn niet te herkennen en bagger zit op plekken waar je je het niet kan voorstellen. 🙂

Nadat de fietsen weer op de auto staan en wij er fatsoenlijk uitzien gaan we naar de Mac in IJsselstein voor een lekker bakkie pleur!

Vince bedankt voor de Rit, Koffie en gezelschap

 

Sorry, the comment form is closed at this time.