mrt 222014
 

Om goed voor bereid te zijn op de slijtage slag in Belgie (28-30 Maart) had John besloten om Mandy een keer te vergezellen op een training tocht die onderdeel is van de vierdaagse voorbereiding van Mandy.

Dit weekeinde was het doel 20KM en de locatie Nunspeet waar de 4de Veluwe Outdoor Classic werd georganiseerd. Samen om 8 uur in de auto met het doel om rond half 10 weg te lopen van de scouting aldaar. Op het moment dat wij de afslag opreden ging er bij John een lampje branden, hier zijn wij met Geolol ook geweest 2 jaar geleden hebben wij hier de DCS serie gedaan. Mooi dat is dus bekend terrein dacht ik nog.

Jammer wij gingen de andere kant op de 20KM uitgezette tocht bracht ons 3 mooie lussen door bossen die wij nog nooit hadden gezien. Alles rondom Nunspeet waarbij we alleen in de laatste 5 km iets van Nunspeet hebben gezien. Alleen maar bos, heide en combinaties hiervan. Tijdens de hele tocht lekker weer gehad en doordat deze ook nog eens goed was uitgezet en aangegeven konden wij lekker relaxed lopen, genieten en kleppen. 

Kortom een aanrader. De volgende uitdaging voor Mandy is in het laatste weekeinde van Maart, John zal half April weer meegaan voor de ondersteuning en meelopen in een 25 KM oefen rondje.

 

Route

[map style=”width: auto; height:400px; margin:20px 0px 20px 0px; border: 1px solid black;” gpx=”http://geolol.nl/lolpress/http://dl.dropbox.com/u/24690300/geolol//activity_465481851.gpx”]

Sorry, the comment form is closed at this time.