dec 212013
 

Wanneer je geocaching en Kerstshoppen samen laat smelten dan krijg je CacheShopping 🙂  Het idee kwam van Richard om eens te gaan shoppen in Duitsland omdat het goedkoper was dan in Nederland, tegelijkertijd konden we dan ook gaan geocachen.

Zogezegd zo gedaan! Na een rondvraag bleven Richard, Gerard en John over en op 21 December was het zover. Rond 8 uur naar Bocholt afgereisd. Daar in de buurt aangekomen eerst nog bij de McDonald’s koffie gedronken en ee begin gemaakt met de caches die wij voor die dag hadden uitgezocht. Langzamerhand kwamen wij bij de winkels alwaar wij compleet lois gingen, eigenlijk had er een vrachtwagen mee gemoeten.

Binnen een uurtje of 2 auto vol met boodschappen, nog ff lunchen nog wat caches scoren en weer terug naar Nederland.

13 geocaches, auto vol spullen, veel GEOLOL gehad en op naar de feestdagen !

 


[google-map-v3 shortcodeid=”787a4455″ width=”350″ height=”350″ zoom=”12″ maptype=”roadmap” mapalign=”center” directionhint=”false” language=”default” poweredby=”false” maptypecontrol=”true” pancontrol=”true” zoomcontrol=”true” scalecontrol=”true” streetviewcontrol=”true” scrollwheelcontrol=”false” draggable=”true” tiltfourtyfive=”false” enablegeolocationmarker=”false” addmarkermashup=”false” addmarkermashupbubble=”false” addmarkerlist=”bocholt,germany{}house.png{}Shopping experience” bubbleautopan=”true” distanceunits=”km” showbike=”false” showtraffic=”false” showpanoramio=”false”]

Sorry, the comment form is closed at this time.