jun 292014
 

Bergentocht 2014

Toen was het zover na maanden van trainen sponsors zoeken en vooral ervoor zorgen dat Richard en John allebei top fit waren, het was 29 juni en de Bergentocht ging beginnen.

Om kwart over 8 bij Richard en Jisse de fietsen op de auto en onderweg naar Amerongen. Eenmaal aangekomen daar was het al een drukte van belang en een aantal groepen waren al onderweg. Richard en John moesten zich melden, shirt ophalen en kijken waar de start was. De MTB route van 44KM start om 10 uur, zat tijd om nog wat te eten en drinken en fietsen klaar te zetten.

Eindelijk was het zover! De muziek ging harder en meer Up Tempo en daar klonk het start schot, weg waren wij. De route ging direct het veld en bos in en gaf ook na 500 meter al wat verwarring, de bordjes waren weg en de persoon die de route had uitgezet wist het ook ff niet. Daar raakte John Richard kwijt 🙁 beide onderweg nog wel gewacht een keer of 2 maar blijkbaar konden wij elkaar niet meer vinden.

Dus wat doe je dan??? Juist nieuwe vrienden voor een dag maken, aanpikken en verder biken.  Onderweg een klein buitje regen maar dat was niet een echte belemmering. De 7 heuvels ware stuk voor stuk een uitdaging, steile klimmetjes, snelle dalingen en vooral mooie bospaden.

Al met al ging het sneller dan verwacht om en nabij de 2 uur hadden wij nodig om de 38 kilometer af te ronden! Een super prestatie voor beide. Bij de finish werden Richard en John weer herenigd en konden wij terug kijken op een geslaagd event en een mooi bedrag wat wij kunnen bijdragen aan het goede doel!

Familie, vrienden en sponsors bedankt voor de ondersteuning. In 2015 gaan wij er weer voor,

Sorry, the comment form is closed at this time.