nov 192013
 

Altijd leuk een veldrit dichtbij huis, maar deze keer dachten 1299 mensen daar ook zo over  8-). Johnnie om 8 uur in de auto (dit keer niet meer liefhebbers)  en ter hoogte van Laagraven sloeg de argwaan al toe, wat veel auto’s met MTB’s achterop….. Waar gaan die dan heen? Juist die gaan ook naar Driebergen. Goed dan, auto neer prakken op de eerste de beste gelegenheid en op de fiets naar de inschrijving.

Er waren nog meer Lopikers en andere streekgenoten die hetzelfde idee hadden, altijd gezellig. Na het formele gedeelte op de bike en gaan, in een groepje van ongeveer 100 man naar het bos en vanaf daar lekker knop op dom en rijden maar. De route was erg mooi, lekker technisch parcours en doordat het redelijk droog was geweest waren er geen grote problemen. Halverwege de tocht was er een stop met soep en broodjes… Vlug eten en drinken en door om in het ritme te blijven.

Eind goed al goed, na 2 uur en 11 minuten was ik weer terug bij de start locatie en had ongeveer 45 KM in het zadel gezeten. Op naar de volgende tocht in de bossen!

 

 

Sorry, the comment form is closed at this time.