nov 032013
 

De weersvooruitzichten voor Zondag 3 November 2013:  Harde westenwind  ruimend naar zuidwest en af en toe een bui. Dus de perfect ochtend om te gaan fietsen in de polder. Tuit, Guppie en Track_leader waren er klaar voor.

Lekker een stukje fietsen en ondertussen even bijkletsen, want daar was in de afgelopen paar weken geen tijd voor geweest. Gerard druk met de verbouwing in Vianen, Ries druk met sport  en de kids en Jon druk met werk en wat al niet meer.  Bij aanvang scheen de zon nog maar er stond wel een vervelend harde wind. zoals als altijd hadden wij alle geluk van de wereld, het leek wel of de wind tegengesteld mee draaide zodat wij deze bijna altijd tegen hadden.

Hoe verder wij kwamen hoe slechter het weer werd, maar niet getreurd wij zijn uit het juiste hout gesneden en hebben volgehouden 🙂 Tussen Haastrecht en Oudewater hadden wij zowaar de win in de rug en trapte met gemak over de 30km in het uur. Uiteindelijk waren wij na 1:45 uur weer in Lopik. Geheel bijgepraat, up to date en klaar voor een nieuwe week.

Op 9 november gaan wij met de geolol.nl club naar het OFZE2013, het jaarlijkse uitje naar de Flevopolder

Route

Sorry, the comment form is closed at this time.