mrt 092014
 

Wij hadden het niet beter kunnen timen 🙂 fietsen op zondagmorgen en gelijk het begin van de lente mee beleven! Gerard, Richard en John doen een rondje Lopikerwaard en rijden gelijk langs wat caches. Bij de start is het nog wat fris maar gaandeweg wordt het steeds aangenamer om te fietsen. 

Heerlijk om op deze manier de stand van zaken in de wereld door te nemen, te praten over de kinderen en wat al niet meer. Gerard heeft nieuwe handvatten en heeft nu minder last van tintelende  handen tijdens het fietsen! De fietsen van Richard en John lopen lekker soepel en al met al lijkt het een makkie te worden vandaag.

De eerste cache dient zich aan een Nano in  Nieuwegein. John had hem al gevonden maar op de verkeerde plek, na 10 minuten zoeken konden wij hem deze keer niet vinden. Dus op de fiets en verder, tot John zijn fiets verplaatste en Gerard zijn oog op iets zwarts viel. Juist de cache.

Zoek de verschillen

 

Midden in de polder Rijnenburg nog een cache gevonden, een oude cache locatie van John maar een nieuwe cache.  Richard had deze cache al, net als John dus Gerard kon aan de slag!

Vanaf daar de weg terug naar huis, hier begon de pret met de tegenwind 🙁  het tempo viel iets terug maar de 3 bikkels trapte lekker door en hielden een lekker tempo vast en maakte meter na meter. Bij Montfoort een klein misverstand, gaan we langs de IJssel of rechtdoor naar de Prov??? Het gevolg een botsing met een paaltje en Gerard. Gerard is een echte bikkel, hij fietste door en het paaltje bleef gewond achter.

Eind goed al goed en de 3 bikkels waren weer terug. Binnenkort gaan 5 bikkels naar België  om meer dan 100km te fietsen en cachen, dit was een mooie training.

De route

Sorry, the comment form is closed at this time.