jan 242013
 

Cache 'o Mat - the geocache vending machineEen super mooie cache in Duitsland. lees hier verder (klik op het woord hier)

Geocaches zijn er in alle vormen, maten en kleuren. Cache ‘o Mat (GC1A11C ) aan de andere kant, een een van een soort geocache automaat, heeft een nieuwe standaard gezet voor unieke geocaches.

Het is gemakkelijk te herkennen, gemakkelijk te stickers te krijgen en gemakkelijk om te zien waarom dit is een favoriet geocache. Soms, echter, het is niet zo eenvoudig om in te loggen de moeilijkheid 3.5, terrein een geocache als het lijkt. Om dit te doen, zal geocachers nodig hebben om hun geo-verstand gebruiken.

Terwijl de geocache zit in het zicht, is het niet erg Dreuzel-gevoelig.Met enige creativiteit van de geocache eigenaar en de hulp van de Duitse geocaching muzikale act Dosenfischer , geocachers kan een een van een soort geocaching volkslied (in het Duits) genieten van de automaat. Nu, hoe vaak je dat soort vermaak als je een geocache?

Locatie

[google-map-v3 width=”350″ height=”350″ zoom=”12″ maptype=”roadmap” mapalign=”center” directionhint=”false” language=”default” poweredby=”false” maptypecontrol=”true” pancontrol=”true” zoomcontrol=”true” scalecontrol=”true” streetviewcontrol=”true” scrollwheelcontrol=”false” draggable=”true” tiltfourtyfive=”false” addmarkermashupbubble=”false” addmarkermashupbubble=”false” addmarkerlist=”N 53° 15.913 E 010° 24.458{}finish.png{}Cacheo Mat” bubbleautopan=”true” showbike=”false” showtraffic=”false” showpanoramio=”false”]

Sorry, the comment form is closed at this time.